top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLinda Schippers

Suppen & Slovenië


Yeahh we kregen zon zaterdag. Wat hebben wij genoten zeg. De camping die we hadden gevonden in Oostenrijk bleek bij aankomst nog gesloten, te vroeg in het seizoen. Maar door een vriendelijke voorbijganger doorverwezen naar een camping die wel open is. Wat een prachtcamping!! We mochten zelf een plekje zoeken en kozen er uiteraard voor om uitzicht op het meer te hebben. Het meer was ijskoud, maar de zon scheen volop en Linda waagde het erop met haar subboard. Heerlijk rondje gemaakt en geen natte kleren gekregen.


De volgende dag was het nog een uurtje naar Slovenië. Na even dubben hebben we ervoor gekozen om een appartementje te boeken. Er is zeer slecht weer op komst komende 2 dagen en een camping in het Nationaal Park kostte 38euro (wildkamperen streng verboden en wordt gecontroleerd) en dit appartement 40 euro haha. Wanneer de regen weg is, gaan we National Park Triglav verkennen.

De weg er naar het appartement was zeer uitdagend. Steile bochten en 35% helling, maar prachtige omgeving. We volgden trouw Google Maps totdat we op een skipiste kwamen en een steil offroad pad 'de weg' zou moeten zijn. Eigenaar gebeld van het appartement en die zei een bericht gestuurd te hebben met coördinaten waardoor we een andere route konden volgen. Die had ik even gemist...

Tijdens het telefoongesprek kwam er een mega Bernersenner op me afgerend die me enthousiast begroette. Voor Moon en Emiel, moest gelijk aan Boris denken. Met de nieuwe instructies waren we binnen 10min bij het appartement.


Wat een warm welkom kregen we! We mochten huisgemaakte snaps proberen en we kregen informatie over de omgeving. Na even rondgekeken te hebben in zijn houtbewerkingsschuur met hi tec laser apparatuur en uitwisselen van social media, zijn we lekker een rondje gaan fietsen.

De natuur is heerlijk ongerept, anders dan wat we eerder gezien hebben.

Nu lekker de zelfgemaakte stoofvlees van Astrid als avondeten! Fijne avond iedereen


73 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


mscopain@hotmail.com
mscopain@hotmail.com
Apr 23, 2023

Prachtplek zeg. Plaatje van Jef met fiets!!

Like
bottom of page