top of page

Over ons

Hi iedereen!

Wij zijn Jeffrey en Linda en wij zijn van plan van Nederland naar Vladivostok en verder te rijden in onze landrover Defender 130.

 

Bij Linda kriebelt het altijd om te reizen, zij is opgegroeid op een binnenvaartschip en heeft HBO toerisme gestudeerd.
Bij Jeffrey zit de liefde voor auto's in zijn bloed. Van fanatiek hobby sleutelaar heeft hij er inmiddels zijn beroep van gemaakt; hij is eigenaar van Brug te Huur, een doe-het-zelf garage.

In 2012 kozen wij er al voor om samen naar Australië te gaan voor 7 maanden, Linda heeft hier haar stage gelopen en Jeffrey heeft op een autosloperij gewerkt, maar daarnaast hebben we intens genoten van wildkamperen elk weekend en de laatste twee maanden hebben we in een Mitsubishi Pajero gewoond, dit was wanneer we 'overlanding' ontdekte.

 

Hierna heeft Linda braaf haar studie afgerond en heeft zich gestort op haar werk op een zorgboerderij. Jeffrey heeft eerst een aantal jaar voor een werkgever gewerkt en hierna is hij zijn eigen bedrijf begonnen. Bij Linda kriebelde het al een aantal jaar om te gaan reizen, maar Jeffrey wilde echt eerst de uitdaging van een eigen bedrijf aangaan.

Een huis en 3 katten verder, begon het toch ook bij Jeff te kriebelen, maar hij voelde er niets voor om met een vliegtuig en backpack te reizen. Zijn voorstel was om in een 4x4 rond te reizen, Linda ging akkoord met deze compromis en zo begon het plan.

 

Contact ons:

rovingrovers@outlook.com

Jeff en ik CAS.jpg
bottom of page