top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLinda Schippers

Astrid en Jaco op bezoek

We mochten al vroeg in het Airbnb huis wat Astrid geboekt had. Wat een heerlijke plek! Het huis was in een klein dorpje (Kallepia) ongeveer 25 minuten van het strand van Paphos. Het had 2 appartementjes en een zwembad. Wat hebben wij genoten!


Na het boodschapjes doen, zijn we Jaco en Astrid gaan ophalen van het vliegveld en de huurauto zodat we met zijn 4tjes op pad kunnen. Helaas was het geen relaxte vlucht voor hen en hadden ze ook nog vertraging. Na middernacht waren we terug in het huis en het werd al snel laat, omdat er toch veel verhalen uit te wisselen waren.


Hierna veel tijd in het huis doorgebracht, maar ook leuke uitstapjes gedaan naar mooie stranden, leuke boulevards en een beetje cultuur gesnoven bij Tombs of the Kings. Uiteraard ook lekker gegeten en gedronken bij beachbars en taverna's.In de tweede week hebben Jeff en ik gedoken en een grote schildpad gezien. We zijn de volgende dag teruggegaan naar die plek en toen zag Astrid hem ook met snorkelen. Ook hebben we een boot gehuurd met 2 andere reizigers (waarmee we in Armenië waren) en heerlijk gevaren, gesnorkeld en zelfs gewaterskied en met de band gespeeld. Top dag!


Deze twee vrienden hadden behoorlijk wat pech gehad, hun ferry naar Cyprus had technische problemen waardoor passagiers en auto's gescheiden werden, maar helaas kwam hun auto pas een dag later aan. Astrid en Jaco boden aan dat ze bij ons op de bank mochten slapen, dus hebben we ze kunnen helpen en 2 gezellige dagen gehad. Een van hen had een duikcursus en daar was er ingebroken in de auto waardoor zelfs zijn laatste bezittingen (paspoort en telefoon) gestolen waren. Hij had toen enkel nog een zwembroek van Jeff en een shirt van de Lidl, dus hij was erg blij dat hij gebruik mocht maken van ons huis. We hebben nog geprobeerd het signaal van de telefoon te volgen, zijn om 23.00 de auto ingestapt, omdat hij ineens oppopte in Paphos. Helaas zonder succes maar wel weer spannend.


Ook zijn Kerry en Craig (de mensen van de truck) nog gezellig 2 nachten blijven slapen.


De dagen in het huis vlogen om en voor we het wisten brachten we Astrid en Jaco alweer naar het vliegveld.


Wij hebben nog een paar dagen op Cyprus, 13 september hebben we de boot terug naar Turkije.
34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page