top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLinda Schippers

Cres Island, Murter island en Split

Om op Cres Island te komen, moesten we met een veerdienst. Leuke ervaring!

We hebben weer mooie stukjes gefietst en gewandeld afgelopen dagen. Maar ook het rijden naar een volgende bestemming was genieten. We namen dan steeds de niet-tolwegen en dit was een prachtige route langs de kust. Voor 1 nachtje weer een Airbnb appartementje geboekt, de hele dag was slecht weer voorspelt, veel wind en regen. We hebben wel een dorpje bezocht en de baai rondgelopen.

Woensdag hebben we op een mooie plek gekampeerd op Murter Island. De receptie was maar tot 13.00 open, dus er was niemand toen wij aankwamen en we hebben een mooi plekje uitgezocht. Het weer was oke, maar niet erg heet. De volgende dag hadden we een grappige verassing, toen we uit ons bed kwamen waren onze buren naakt. We bleken op het nudistenstuk te staan haha


De volgende dag een waterval bezocht in een Natinaal Park. Ik heb me toch voorgenomen om iets beter te zoeken in plaats van direct een spontaan idee uitvoeren. De waterval was mooi, maar ineens erg toeristisch wat betekent betaald parkeren en betalen voor entree.

Hierna camping gezocht en even voor een grotere camping gekozen. Was de enige in de buurt van Split en daar wilde we in de avond graag heen. Camping is top, grote plekken en warme douche. Split is een leuke havenstad en we hebben lekker gegeten. Het was jammer dat Jeff onder gekakt is door een vogel, maar gelukkig hebben we wasmiddel en een emmer en is het shirt inmiddels weer schoon.

We besloten nog een dagje op de grote camping te blijven, want vandaag is het bikini weer!!!

Hierna door naar Montenegro, hier stopt de EU en krijgen we nieuwe uitdagingen met lokale simkaart kopen en geld wisselen.


70 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


mscopain@hotmail.com
mscopain@hotmail.com
May 05, 2023

Mooie foto's weer . Even wezen eilandhoppen dus . Ik geniet van elk bericht en kijk er naar uit .

Love you

Like
bottom of page