top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLinda Schippers

En door... 

Even een korte update van de afgelopen week. We waren weer bijna dag in de garage te vinden. We hebben een aantal kieren gedicht die nogal tochtten. Ook hebben we de achterklep voorzien van nieuwe rubbers en geverft aan de binnenkant. Zaterdag was de dag dat we het dashboard gingen aanpassen en een andere chubbybox gingen plaatsen. Dit ging allemaal prima, alleen liepen we er tegenaan dat onze kennis van electra helaas niet erg groot is. We moesten draden verlengen en hierna aansluiten op schakelaars en we kregen maar niet het gewenste resultaat, zelfs na alles 10x nagekeken te hebben niet. Het was inmiddels half8, dus huiswaarts gegaan. Jeff kon het niet hebben, dus is nog terug gegaan en hij bleek eerder een aardekabel losgekoppeld te hebben 🤣


Afgelopen 2 dagen zijn we (vooral Jeff) bezig geweest met een ombouw maken van de omvormer en de compressor.


Qua visums is het afwachten, paspoort en alle formulieren zijn opstuurt naar VisumPlus, dus duimen! Ohja en we hebben een medisch overzicht bij de huisarts opgehaald en hebben bloedgeprikt, zodat we in elk geval onze eigen bloedgroep weten.


Het is nog steeds wachten op het ontvangen van een nieuwe accu (de andere was een misfabricage) en Jeff is druk aan het odnerhandelen over de versnellingsbak, omdat deze naar onze mening niet goed is en binnen de garantie valt om vervangen te worden. Echter begint de tijd te dringen. Als we de accu binnen hebben, gaat Jeff naar het bedrijf wat de standkachel aansluit en meteen de electra van de trailer naloopt.


Tot zover weer!

42 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page