top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLinda Schippers

Kennen jullie die grap van die mensen die op 17 april zouden vertrekken?

De laatste blog is al een tijdje geleden, maar we hebben zeker niet stilgezeten! 31 maart was de laatste werkdag van Linda en hierna heeft zij er, samen met behulpzame vrienden en familie, voor gezorgd dat de spullen uit ons huis netjes ingepakt en opgeslagen werden. We hebben namelijk op het nippertje toch mensen gevonden die op ons huis willen passen! Dit was een heel fijne ontwikkeling.

Jeffrey heeft alles op alles gezet om zijn laatste werkprojecten op tijd af te leveren. Dit heeft wat nachtelijke werkuurtjes gekost, maar met ons vooruitzicht klagen we zeker niet.


Op 8 april is er nog een mega gaaf en gezellig afscheidsfeest voor ons georganiseerd. We kunnen iedereen niet genoeg bedanken hiervoor, wat een organisatie en inzet! Echt zo bijzonder mooi om al onze vrienden en familie zo op één dag bij elkaar te hebben.


Tweede paasdag was de dag dat de logeerpartij van onze 3 kleine monstertjes (katten) bij Linda haar moeder begon. Oliver genoot zichtbaar van de autorit, zie foto.

Vanaf zaterdag 15 april waren we huisloos en was het plan om de figuurlijke puntjes op de i te gaan zetten en maandag te vertrekken.

Het verliep niet helemaal volgens plan. Mensen die ons kennen, kijken hier niet meer van op haha. We hebben afgelopen jaren een groot aantal uitdagingen met de auto en trailer gehad, maar deze leken opgelost en voorbij. Tot we vrijdag ontdekte dat de motor ineens flink lekte. Bummer. Het werd een enerverend weekend met een zoektocht naar bedrijven die onderdelen op voorraad hadden en geopend waren. We dachten dat het probleem zaterdag opgelost was, maar zondag bleek toch van niet. Ondanks de hulp van anderen, moesten we toch besluiten om de vertrekdatum als een flexibel element te gaan zien. Qua tijd/planning totaal geen probleem, aangezien we toch niets geboekt hebben en de juiste mindset volgde al snel.

Tussen het oplossen van de uitdagingen door nemen we het ervan en hebben we nog wat bonustijd met vrienden en familie.


Zo hebben we op de camping van Jaco en Astrid geslapen en hoe leuk als er dan spontaan nog 2 vrienden aansluiten met hun caravan en volvo met daktent! Het werd een gezellige zaterdagavond waarbij nog meer bekenden aansloten. Een leuke bijkomstigheid is dat op deze camping Sabrina, een trekpaard, staat en zij elk moment kan gaan bevallen. Wat zou het leuk zijn als we dat nog net meemaken.


We hopen woensdag 19 april alsnog te vertrekken, we houden jullie op de hoogte!

120 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page