top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLinda Schippers

Kleine update

We zijn weer twee weken verder en er zijn weer zichtbaar stappen gemaakt. Jeffrey heeft samen met Yuri de bumper zo aangepast, dat de nieuwe lier erin gemonteerd kon worden. Nu hebben we voor en achter een lier. Ook hebben we een 'spare wheel carrier' gemonteerd, zodat we een reservewiel gemakkelijk mee kunnen nemen en het dient als extra slot voor de achterklep.

Vandaag hebben we ook getest of het inbouwen van stoelverwarming gelukt is en jahoor, het doet het!


Ik ben ook druk geweest met uitzoeken wat nu de beste optie is voor het visum voor Rusland. In april 2019 had ik al gemaild met verschillende bedrijven die visums regelen en een daarvan zei VisumPlus dat zij visums kon regelen voor het gedeelte van de reis dat door Rusland gaat. Dit was geen probleem, nogmaals bevestiging gevraagd in september en december, maar ik moest nog wel even wachten met aanvragen volgens hen. Uiteindelijk kreeg ik (nadat ik aangedrongen had om alvast de formulieren te willen zien) ineens de vraag of we in het afgelopen jaar wel in Rusland waren geweest, ehhh nee? Blijkbaar was dit noodzakelijk voor een visum waarbij we 3x in en uit Rusland reizen. Had handig geweest wanneer ze dit in april 2019 meteen gezegd hadden.... Maar er waren nog meer opties, dus een aantal formulieren ingevuld en verder even afwachten.

Ook hebben we deze week de knoop doorgehakt voor een langdurige reisverzekering en deze afgesloten. Het is Globetrotter van Allianz geworden. Dit was noodzakelijk, omdat een speciale verklaring van de verzekering nodig is voor de aanvraag van het Russische visum.

Wat ook een leuk moment was, was het opzetten van de hele opzet (daktent, ondertent en luifel) om te kijken wat we hier nog voor nodig hadden en of de hoes goed past met het extra dikke matras.


Dit weekend vierde ik ook mijn verjaardag en het blijft genieten om alle vriendinnen zo verbaasd te zien over de grootte van de trailer en alle luxe die erop zit. Ook heb ik weer allemaal handige en leuke cadeautjes gekregen waar ik heel blij mee ben!

Jeffrey had nog iets tegoed van iemand en die heeft de Defender een poetsbeurt gegeven, hij heeft nog nooit zo geglommen! Zal ook de laatste keer zijn, hihi.


36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page