top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLinda Schippers

Lefkas

We hebben onszelf weer verwend, Jeff was 23 mei jarig en dit was voor ons een reden ons te trakteren op een appartementje in Griekenland. De eerste tijdsafspraak die we hadden (de check-in), moesten we verzetten omdat we ons prachtige wildkampeerplekje niet vlekkeloos afkwamen. Na wat lucht uit de banden en de zandplaten, kwamen we nog het strand niet af. Dus ook het liertouw gebruikt en gelukkig liet ons beestje ons niet in de steek en kwamen we eruit.

Eenmaal aangekomen bij het appartement, bleek het zwembad leeg. Normaal zou ik het erbij laten, maaaaar we hadden ons echt ingesteld op 2 dagen luxe dus toch aangekaart bij de verhuurder. Zij zei ook nog een andere optie te hebben, dit bleek echt het paradijsje waar we op hoopte en meer. Het overtrof onze verwachtingen, hele hippe inrichting, nieuwe voorzieningen én een vol zwembad!!! En dit alles voor 39 euro per nacht.

Aangezien de zon nog even afwezig was, zijn we een dorpje ingegaan om Jeff zijn verjaardag de dag erna helemaal compleet te maken en een bootje te huren. Morgen dus een dagje chillen en vissen.


Inmiddels zijn we twee dagen verder, wat hebben wij genoten van het heerlijke weer, het lekkere eten, prachige omgeving en zeker om met een bootje te verkennen. Jeff zijn verjaardag was kon niet beter. Hij kreeg zelfs een verjaardagstaartje met kaarsje van de bootverhuur. Bij terugkomst waren we aan de praat geraakt met 2 gezellige Nederlanders die ons ook nog trakteerde op een drankje, bedankt Erik en Petra!!

Ook hebben we de fietst gepakt en mooie watervallen opgezocht.

In de tussentijd nog een administratieve zet, Jochem heeft de witte nummerplaat van de auto naar ons opgestuurd. We kregen de tip om deze na Turkije op de aanhanger te doen. Dit zou veel hoofdpijn bij grensovergangen schelen en het systeem dat een aanhanger een eigen kentekenplaat heeft, schijnen ze niet te kennen in bijvoorbeeld Georgië en Kazachstan. Nu duurt het pakket veel langer dan gehoopt, maar de verhuurster van het appartement is zo gastvriendelijk het pakket door te sturen, zodat we hier niet perse 2 weken moeten blijven.

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


댓글 작성이 차단되었습니다.
bottom of page