top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLinda Schippers

Ljubljana en bled

Maandag hebben we de hoofdstad van Slovenië bezocht, omdat het de hele dag erg zou regenen. Leuke stad om even geweest te zijn. Dinsdag zijn we naar Bled gereden. Hier hebben we een mooie wandeling door een kloof gemaakt. Super mooie kloof, helaas wel toeristische plek. Hebben een plekje op een camping in de buurt genomen, aangezien wildkamperen in het Triglav Nationaal Park niet mag. Morgen staat er een visdag voor Jeff op de planning in het meer van Bled, dus een visvergunning gekocht. Het meer staat bekend om de grote vissen die er gevangen worden, dus fingers crossed.

Woensdag op de camping nog even een reparatie gedaan aan een waterleiding van de trailer en daarna is Jeff is lekker gaan vissen. Linda besloot een berg te gaan beklimmen, aangezien ze nog steeds niet langer dan 15min stil kan zitten.

Beiden was een succes, alleen helaas heeft Jeff veel vis gezien en 2 gevangen,maar helaas mocht je ze pas vanaf 50cm meenemen.


72 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

3 Comments


nina__a
Apr 30, 2023

Wat heerlijk om mee te lezen met jullie avontuur en wat zien de plekken er tot nu toe al super mooi uit! 😍

Like

Linda Schippers
Linda Schippers
Apr 26, 2023

Ja wij hebben er een hele dag over gedaan, van visplek naar visplek haha. Leuk dat je zo volgt pap!

Like

mscopain@hotmail.com
mscopain@hotmail.com
Apr 26, 2023

Best mooi daar en gelukkig heb je iets gevangen . Wij zijn het hele meer rond gelopen maar daar ben je best lang mee bezig . Keep posting , ik geniet er van .

Like
bottom of page