top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLinda Schippers

Nieuwe datum geprikt!

YES, we hebben een nieuwe datum geprikt!


17 april 2023 it is!


April 2021 durfde we het nog niet aan. We zijn nog redelijk onervaren en alle extra Covid maatregelen/dichte grenzen hebben ons doen besluiten de reis toch nog langer uit te stellen.

April bleef qua seizoenen onderweg onze voorkeur hebben, dus opnieuw een jaar opgeschoven. We zijn ons ervan bewust dat Covid nog niet de wereld uit is en onze huidige route niet mogelijk is vanwege o.a. Rusland en Turkmenistan die landsgrenzen op dit moment nog dichthouden.


Ons nieuwe doel is om Mongolië en Kirgizië te zien, maar de route erheen zal afhangen van wat mogelijk is qua grenzen en visa's en veiligheid. Ook het verschepen naar Australië willen we nog graag, maar huidige prijzen zijn absurt.


Op 17 april gaan we op het gemakje richting Turkije en Georgië rijden en daarna zien we weer verder.

Komende half jaar gaan we het voorbereiden weer oppakken, sommige dingen zullen overnieuw moeten (zoals tweede paspoort, vaccinaties, visa's en carnet de passage) maar dit maakt dat we er qua gevoel ook weer helemaal in gaan komen.


Afgelopen jaren hebben we wel testritjes gemaakt met de Defender in onze vakanties, zo zijn we off grid gegaan in Zweden en hebben we rondgereden in de Spaanse Pyreneeën.


35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page