top of page
Zoeken
  • Linda Schippers

Testrit naar Oostenrijk


Jeffrey heeft zijn uiterste best gedaan om de nieuwe/andere motor in de Defender te bouwen. Dit is op tijd gelukt, dus besloten we er een testrit mee naar Oostenrijk te maken. Alle tellers gaven goede waardes aan, maar bij hoge snelheid hoorde we toch een vreemd schrapend geluid. In Oostenrijk is Jeffrey dus weer onder de auto gekropen en geprobeerd het probleem te vinden. Hij zag dat er een kruiskoppeling kapot was, dus om verder schade te voorkomen hebben we in Oostenrijk een kruiskoppeling gekocht en deze eronder gezet. Op de terugweg was helaas het schrapende geluid nog wel te horen. Jeffrey heeft een vermoeden dat het in de versnellingsbak zit, maar we zullen hier nog verder onderzoek naar moeten doen. Het was wel weer echt genieten om weer even een langs stuk in de auto te kunnen rijden. Helaas geen foto's van de Defender in de sneeuw, omdat er erg weinig sneeuw aanwezig was.


Ondertussen zijn we elke vrije avond en in het weekend druk bezig met allerlei aanpassingen. Zo hebben we samen de onderkant van de auto roestvrij gemaakt en opnieuw bespoten met stonechip. Jeffrey heeft een lier gekocht, maar hiervoor moest wel de bumper vermaakt worden. Met wat hulp van anderen is dit vandaag gelukt en zit de lier erin.

Linda doet research naar een passende reisverzekering, heeft contact met de vervoersmaatschappij en het bedrijf dat het visum voor Rusland gaat regelen en heeft een grove planning gemaakt van de reis, wanneer we waar denken te zijn. Ook zullen we morgen weer een aantal inentingen krijgen en gaan we dinsdag naar papa en Sandra om de formulieren voor het carnet de passage in te vullen (ze zijn in het Duits dus hulp was gewenst).


Tot zover weer even een update


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Gister zou de dag zijn dat we Nederland zouden verlaten en voor een jaar zouden vertrekken. Helaas heeft Covid-19 roet in het eten gegooid. We hebben een aantal opties bekeken, zoals de route andersom

Uiteraard hielden Jeff en ik de afgelopen weken de ontwikkelingen van het Corona virus in de gaten. Ondertussen gingen we driftig door met alle voorbereidingen. Na de uitbraak in Italië waren we ons e

bottom of page